NZLieyana Official <data:blog.pageTitle/> <data:blog.pageName/> | <data:blog.title/>

Help Me !


hai guys. iyna pening la camni. banyak kali buat button reply to comment tapi tak boleh jugak. iyna pengguna blogskin. tak reti sgt nk edit guna denim so blogskin je la jdi pilihan. tapi bab kotak komen ni dari awal lagi tak reti nk ubah macam mana . haisyh . cer tengok tu.. .



nampak tak button tu? "REPLY COMMENT" 
tapi bila buka , dia akan blank. tak percaya korang try kat komen iyna tuh.susah jugak kalau kita nak reply komen seseorg tu tapi dia tak tau. kan. hmm. someone please help me. i dont know how to fix this.



Labels: , , ,



4 Comments:

Blogger Rusmeyati Nordin said...

oh mcm ni kene ada orang komen baru boleh..kikikih

November 2, 2015 at 8:17 AM  
Blogger NZ Lieyana said...

tapi kalau u tekan button tu pun tetap tak keluar apa-apa

November 2, 2015 at 8:26 AM  
Blogger leya yeolly said...

Saya pengguna blogskin dulu. Banyak kali buat memang tak boleh.

November 4, 2015 at 2:31 PM  
Blogger Eintan Nurfuzie said...

kena survey tuto kt lyysa.. rs de

November 9, 2015 at 12:46 AM  

Post a Comment



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Welcome to NZLieyana Official Blog. I'm Nur Zulieyana. Just call me NZ or Lieyana. I'm sweet 19. Diploma in Mathematical Sciences, UitmJ. Blogging since 2012.



 Online Users
Email: nzlieyana@gmail.com


"Jangan berhenti untuk berusaha kerana Allah sentiasa memberi kejayaan keatas apa yang kamu usahakan"